Falke Kombi Hata Arıza Kodlari ve Çözümleri

FALKE KOMBİ ARIZA KODLARI VE AÇILIMLARI

FALKE KOMBİ E01 ARIZA KODU: Bu kod, kombinize gelen gaz girişin yetersiz olduğunu gösterir. Gaz valfinde ya da elektronik kartta arıza olabilir. Bu durumda arızanın tespiti için yetkili servis den destek alınmalıdır.

FALKE KOMBİ E02 ARIZA KODU: Bu kod, kombinizin aşırı ısınma sebebi ile kendini bloke ettiğini gösterir. Tüketicinin kendi müdahalesi uygun olmaz yetkili servis den destek almalıdır.

FALKE KOMBİ E03 ARIZA KODU: Bu kod, kombinizin gaz sıcaklığını elektronik karta aktaran ya da aşırı ısınma termostatında arıza olduğunu gösterir. Bu durumda tüketici kendi müdahale etmemeli. Yetkili servis ile iletişime geçmelidir.

FALKE KOMBİ E05 ARIZA KODU: Bu kod, kombinizin ısınma sensöründe arıza olduğunu gösterir. Kaloriferler ısınmaz. Bu durumda tüketici yetkili servis ile iletişime geçmelidir.

FALKE KOMBİ E06 ARIZA KODU: Bu kod, kombinizin sıcak su sensöründe arıza olduğunu gösterir. Kombiniz sıcak su vermez. Bu durumda tüketici yetkili servis den destek almalıdır.

FALKE KOMBİ E10 ARIZA KODU: Bu kod, kombinizin su basınının 0.3 barın altında olduğunu gösterir. Kombi bu durumda çalışamaz. Tüketici kombinin altında bulunan su aldırma vanasını açarak barın 1.5 gelecek şekilde su aldırmalı. Bu işlemi yaptıktan sonra kombiniz kaldığı yerden çalışmaya devam edecektir.

FALKE KOMBİ E25 ARIZA KODU: Bu kod, kombinizin maximum sıcaklık olduğu anlamına gelir. Birden fazla sorun olabilir. Kalorifer filtresi tıkalı, pompa sıkışık, eşanjör kireçli ya da üç yollu vana konum değiştiriyor olabilir. Bu durumda tüketici kendi müdahale de bulunmamalı yetkili servis den destek almalıdır.

FALKE KOMBİ E35 ARIZA KODU: Bu kod, kombinizin ateşleme yaptığını fakat alev almadığını gösterir. Bu durumda tüketici kombiyi reset atıp bir süre beklemelidir. Halen arıza devam ediyor ise yetkili servis den destek alınmalıdır.

Gençler Mekanik