Demirdöküm Aden Kombi Hata Ariza Kodları ve Çözümleri

Demirdöküm Aden Kombi Hata Kodları

F0 Arıza Kodu: Kombinin Su Basıncının Düşük Olduğunu Belirten Koddur. Bu Kod Ekrana Geldiği Zaman Cihaza 1,5 İle 2 Bar Arasında Su Basarak Sorunu Çözümleyebilirsiniz.

F1 Arıza Kodu: Aşırı Isı Termostatın da Arıza Olduğunu Belirten Koddur. Kombi Bu Hatayı verdiği Sürece Cihaz Herhangi bir verim Sağlamaz. Bu Termostatın değişimi Gerekmektedir. Çözümü için lütfen  servis ile irtibata geçiniz.

F2 Arıza Kodu : Sıcak Su Akmasın da Etkili Olan Parçalardan Ntc Sensorunde Arıza Meydana Geldiğini Gösteren Koddur. Bu Kod Cihazın Göstergesinde Olduğu Sürece Kombi Sıcak Su Akıtmaz veya Akıtmasın da Sorunlar Yaşar. Çözümü için lütfen  servis ile irtibata geçiniz.

F4 Arıza Kodu : Cihazın Alev Almasında Arıza Yaşandığını Gösteren Hata Uyarısıdır. Yani Kombi Ateşleme Yaptıktan Sonra Alev Almıyor ve devreye Girmiyor. Gaz Gurubunda, İyonizasyonda, Elektrotlar da Sorun Olabilir. Çözümü için lütfen  servis ile irtibata geçiniz.

F5/F6 Arıza Kodu : Kombinin Hava Akım Sırasında Arıza Meydana Getirdiğini Böylelikle Cihazın F5 Uyarısı verdiğini Göstermektedir. Kombinin Baca Sensorunde Yahut Hava Prosestatında Problem Olabilir. Çözümü için lütfen servis ile irtibata geçiniz.

Oc Arıza Kodu : Hava Proses Atının Bağlı Duruma Geçtiğini Gösteren Kodun Açıklamasıdır. Cihazın Ekranında Bu kod Varsa Kombiye Reset Atınız. Reset ten Sonra Düzelmiyor İse Çözümü için lütfen servis ile irtibata geçiniz.

 

Gençler Mekanik